Wat anderen zeggen ….

“Jij helpt mijn weg in dit leven zichtbaar te maken.”
Eileen

“Eerst wat sceptisch. Na de behandeling zeer verrast!”
Rein

“Bij en na Ankie voel ik me altijd fijn en veilig.”
Evi (11 jaar)

“De harmonieuze praktijk van​ Ankie​ brengt mij innerlijke rust en een plek waar ik mijn gedachten kan ordenen. Vraagstukken waar ik persoonlijk of zakelijk tegenaan loop, kunnen we samen belichten en uitdiepen. Het geeft mij mooie inzichten en focus voor de toekomst.”
Elisabeth

“‘Heel mijn hart’ vind ik een verademing naast het reguliere medische circuit. Door de grenzeloze tijd en aandacht van Ankie, krijg ik inzicht in mezelf en weet ik dit steeds meer in praktijk te brengen. Opgeladen i.p.v. uitgeknepen kan ik de sessies verlaten. Ik durf en kan er weer tegenaan.”
R.

“Ankie is een warme sprankelende vrouw. Met haar bijzondere voelsprieten creëert ze unieke, persoonlijke bewustwording rechtstreeks vanuit het ❤ waardoor er ruimte ontstaat voor healing en nieuwe ontwikkelingen op je eigen levenspad.”
Biorna

“Wat ik fijn vond was de heerlijke ontspannen setting, waar haast niet bestond en waar​ ​in mijn geval ook veel ruimte was voor de gulle lach. Ik voelde me welkom en zelfs een beetje als ‘in de hoofdrol’. Ik was op visite bij mijn ‘leukste tante’ en in deze setting kwam ik langzaam maar zeker tot de kern en inzicht. Tijdens en na een healing ben ik zelden dichter bij mijn gevoel geweest…..”
P. V.

“Je hebt een heerlijke persoonlijkheid. Je wist het vertrouwen te geven en te krijgen van mij. Voor mij heb je een bijzondere he​a​ling gecreëerd. Tijdens mijn levertransplantatie ​w​as jij een belangrijk anker waar ik rust en kracht vandaan haalde om die moeilijke tijd door te komen. Ik ben je dankbaar voor de processen​ die​ je in werking hebt gezet en begeleid hebt​.​”
Gerrie

“Soms heb ik het gevoel dat ik vastloop in mijn gevoel. Door de sessies van Ankie word ik bewust gemaakt van wat ik voel en hoe ​ik ​daarmee om ​kan​ gaan. Dan voel ik mij sterker en positief: ik mag zijn wie ik ben. Ik kom dan ook vol positieve energie thuis.”
Elvira

“Het eerste dat ik ervaar als ik de praktijk binnenstap, is vertrouwen, liefde, respect en een gevoel van veiligheid. Daarna krijg ik tal van nieuwe inzichten waarmee ik verder kan.”
Miranda

“Na de nodige omzwervingen in regulier therapieland en de daarbij behorende negatieve etikettering, ben ik bij Ankie terechtgekomen… als cliënt van het eerste uur, zeg ik met diepe dankbaarheid. Daar waar de reguliere therapie mij niet verder kon helpen, ging er door en bij Ankie een deur open. Haar integriteit, puurheid, warmte, vakkundigheid, begrip, spiritualiteit, reflectie, levenservaring, no-nonsense-mentaliteit, humor, diepgang, onvoorwaardelijke liefde, geduld, visie op het leven, kracht, open mind, kunst en lef om door te pakken waar het moeilijk wordt, haar geloof in mij, er dag en nacht voor mij zijn als ik het moeilijk had, heeft mijn leven gered en mij de kracht gegeven om door te gaan met mijn leven. In plaats van overleven heb ik van haar geleerd te gaan Leven, geen slachtoffer meer te zijn van situaties, maar de lessen te zien die er in verscholen liggen. Ik beveel haar sessies dan ook van harte bij iedereen aan. Ankie gaat verder waar anderen opgeven.”
Janine

“Graag trakteer ik mijzelf op een liefdevolle sessie bij Ankie. Zij geeft mij inzicht in waar ik op dat moment mee zit. Het is fijn om even wat hulp te krijgen om weer in balans te komen. Fijn om weer in contact met mijn hart te zijn. Ankie neemt de tijd voor je. Zij is open, rustig en luistert goed. Een lief mens. Ik heb bij haar het gevoel dat er echt niets van mij verbeterd of anders hoeft te worden. Dat maakt dat ik mij thuis voel bij mijzelf en bij wie ik ben.”
Mariëlle

“Voor mij is een sessie bij Ankie een moment om weer bij mezelf te komen. Ze maakt contact met mijn ziel en gidsen, zodat informatie die voor mij niet altijd bereikbaar is, naar boven mag komen en inzichtelijk wordt. Soms heb je een duwtje in de juiste richting nodig en d.m.v. gesprek en healing ontstaan weer nieuwe openingen. Ankie heeft een warm en liefdevol karakter en is to the point. Na de healing voel ik me altijd weer heerlijk opgeladen. Een absolute aanrader als je ergens mee zit of gewoon wat ballast kwijt wilt.”
Bianca

 

Terug