Over mij

Mijn naam is Ankie Thierry – van Dalen. Ik ben getrouwd, heb een zoon en een pleegzoon. Ik leef vanuit mijn hart en vertrouw altijd op mijn intu├»tie. Ik ben een nuchter mens en sta met beide benen op de grond. In de loop van mijn leven ben ik me bewust geworden van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. De spirituele wereld, die voor veel mensen ongrijpbaar is, is voor mij in de loop van mijn leven steeds meer zichtbaar, hoorbaar en voelbaar geworden.

Ik heb ervaren dat de meest verdrietige gebeurtenissen mij ook veel positiefs gebracht hebben. Deze ontwikkeling heeft mij gemaakt tot een tevreden, gelukkig en positief kijkend mens, die vanuit vertrouwen leeft.

Meer dan 25 jaar werkte ik in de hulpverlening: afdeling Psychologie van een ziekenhuis, Pieter Baan Centrum, forensische psychiatrie en Blijf-van-mijn-lijf-huis. Naast mijn persoonlijke ervaringen, heeft ook mijn werk me gevormd tot wie ik ben. Ik heb ervaren wat de goede kanten zijn van de hulpverlening, maar ook waar deze soms tekortschiet. Ik volgde een opleiding tot psychologisch assistente (NIP) en een psychosociale opleiding (PSE). Daarnaast deed ik verschillende spiritueel gericht opleidingen.

Terug